Info

Beste klant,   
 
Om u in alle veiligheid te kunnen ontvangen, werken we uitsluitend OP AFSPRAAK.  Met respect voor de nodige veiligheidsmaatregelen, maken we van de zoektocht en/of aankoop van uw  Jahreswagens - Dienstwagen-NNC, een fijne ervaring. 
 
Maak uw afspraak rechtstreeks op het nummer T. 0475 65 43 38.
 
Tot binnenkort ! 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 
Dankzij jarenlange ervaring en contacten bij onze groothandel, is het mogelijk een constante premiumselectie aan te bieden. Een goed aankoopbeleid biedt ACC Expocars de mogelijk de scherpste prijzen aan te bieden.   
 
Ons kliënteel bestaat zowel uit partikulieren als zelfstandigen en bedrijven. Voor een eventuele financiering, leasing of renting van de aangekochte wagen kijken we samen met u naar een oplossing op maat.  En ook een overname van uw huidige wagen behoort tot de mogelijkheden. Wij geloven in het aanbieden van kwalitatieve wagens,zoals jahreswagens dienstwagens premiumcars en nearly new cars werkswagen  met een professionele en tegelijk persoonlijke aanpak, ook in de huidige veranderende automarkt. 
 
Een Nearly New Cars centrum met een maximum aan kwaliteit, betrouwbaarheid en klantgerichtheid.
 
In samenwerking met  officiele dealer netwerk  bieden wij een degelijke service en na-verkoop aan. 
 
Adres :ACC EXPOCARS  Senator A Jeurissenlaan 1039 3520 Zonhoven Belgie .
OPEN OP AFSPRAAK - TEL 0032.11.81.38.61 Mobil  0032/475.65.43.38


OPGELET: AANPASSING BELGISCHE WET

Zolang de totale verkoopprijs (BTW inclusief) van een voertuig lager ligt dan 3.000 euro, mag die volledig in cash worden betaald.
Is de totale verkoopprijs echter 3.000 euro of hoger, dan zal die verkoopprijs niet in cash mogen worden betaald, maar enkel via andere betaalmiddelen (elektronische betaalkaarten, overschrijving, bankcheque,...).

De wet voorziet wel 1 uitzondering: ook wanneer de totale verkoopprijs 3.000 euro of meer bedraagt, dan zal een voorschot van maximaal 10% wel nog in cash mogen worden betaald, voor zover dat voorschot zelf de drempel van 3.000 euro niet overschrijdt.